Spelen mee: Lucien Cleppe, Stefanie Clement, Kurt De Meester, Yves Deneir, Brecht Verschuere, Jens Dewulf, Mike Van Renterghem

Speeldata: 28 en 29 oktober 2016

 

Korte Inhoud

Paatros: spannende monoloog naar Cyriel Buysse, gebracht door Niet Versagen coryfee Lucien Cleppe. Paatros is het verhaal van een boerengezin vóór de 2° wereldoorlog waarvan de drie zonen en twee dochters ongehuwd zijn gebleven. Alleen de jongste, Petrus, was een speciaal geval. Die ging iedere zondag met de trein naar Gent. Raar toch? Tot hij op een goede keer niet meer terugkwam. Was hij verongelukt? Was hij vermoord? Of had hij…? Neen, dat zal toch niet waar zijn?!

Kruispunt: een verrassende tocht door de wereld van kunstenaars en hun creaties, van en met Mike Van Renterghem, Yves Deneir, Jens De Wulf en Brecht Verschuere, opgefleurd met dans en muziek.

Hengelen: luchtige eenakter met Stefanie Clement en Kurt Demeester.
Een jonge vrouw zit te vissen in een bootje bij de oever, een man komt aangewandeld. Ze proberen een gesprek, maar dit komt ongemakkelijk op gang omdat ze meer vragen stellen dan beantwoorden. Tot zij hem uitnodigt in het bootje, en ze samen picknicken. De gevolgen laten zich raden. Of toch niet…?