Geschreven door Koen Persyn

Regie door Kurt Demeester

Spelen mee:

Queen Bee

Tine Boone, Sien Danneels, Mila Demeestere, Janne Deventer, Zaïna De Vreese, Zoë Duprez, Annabel Goubaud Morales, Tilly Logier, Simon Parmentier, Kiara Van Ootegem en Jasper Van Stechelman.

Wie is de vader van Lowie?

Joren De Brabander, Hanne Deloof, Ambrynn Dhondt, Layton Dhondt, Okaj Karaca, Maarten Vandersteene, Jenne verleyen, Jurre Verleyen, Joline Bultinck en Arthur De Boever

Speeldatum Queen Bee: 11 oktober 14u en 16u

Speeldatum Wie is de vader van Lowie?: 11 oktober 15u en 17u

 

Flyer Queen Be en Wie is de vader van Lowie?

Korte inhoud

Er was eens…

Een virus dat alles in de war stuurde. Dus ook de traditionele jeugdvoorstellingen in september van en door toneelvereniging Niet Versagen. Maar niet getreurd, we kunnen u wél een alternatief programma brengen tijdens Hansbeke kermis, bestaande uit twee wagenspelen van de hand van Koen Persyn, van telkens ongeveer een half uurtje.

Onze jongste jongeren brengen Queen Bee, een luchtige en met de nodige humor gebracht stuk over pestgedrag in een hockeyclub. Zeer actueel in tijden van allerlei 4 stippencampagnes!

In het tweede wagenspel gaat Lowie op zoek naar zijn vader. Dankzij de waarzegster Baba Vanga wordt hij daarvoor terug gekatapulteerd in de tijd. Eerst naar 1966, de tijd van de mijnstakingen en flower power, vervolgens naar 2002, waar hij tot zijn eigen verbazing zijn 12-jarige tante Nora ontmoet. Wat zijn zoektocht oplevert, ziet u in Wie is de vader van Lowie?