Toneelvereniging Niet Versagen maakt het spannend!

Op 27-28 januari en 2-3-4 februari 2017 zet Niet Versagen nog eens een thriller op de planken. Meer info over het stuk volgt nog. Maar in de aanloop naar de komende productie krijgen alle Hansbekenaren alvast de kans gratis tickets te winnen voor één van de voorstellingen.

Wat moet je doen? Vanaf zaterdag 12 november tot en met zaterdag 21 januari duikt elke week één van de volgende foto’s ergens in Hansbeke op. Het zijn slachtoffers en/of potentiële moordenaars uit “En toen waren er nul”!!! We vragen om wekelijks een selfie te maken met elke foto die je kan vinden. Je plaatst deze op jouw facebook-tijdlijn en taggt hierin de facebookpagina van KT Niet Versagen Hansbeke (of op de facebook pagina van KT Niet Versagen zelf), met vermelding #entoenwarenernul. Wie na elf weken de meeste selfies heeft kunnen maken, maakt kans op een gratis duo-ticket!

Ben je niet op sociale media actief: geen nood. Je kan dan gewoon je foto’s tegen woensdag 25 januari 2017 doorsturen naar info@nietversagen.be.

Uit de inzenders per mail, post, drager of postduif, wordt ook een gratis duo-ticket geloot.

En dat is nog niet alles! Wie uit al de foto’s ook de uiteindelijke dader weet te voorspellen en dit tegen uiterlijk woensdag 25 januari 2017 meldt op info@nietversagen.be of bij Freya , maakt bovendien kans op een fles cava. Doe dus gerust een gokje. Alle winnaars worden persoonlijk verwittigd.