Wij zorgen voor een podium, onze leden zorgen voor een voorstelling

Met: Joren De Brabander, Jelinka Dhondt, Emiel Lips, Marie-Hélène Wittoek, Julie Devos, Britt Martens, Mike Van Renterghem, Brecht Verschuere, Stefanie Clement en Lucien Cleppe.

De Hansbeekse Toneelvereniging Niet Versagen brengt op vrijdag 8 en zaterdag 9 november, telkens om 20.00 uur, een extra productie. De volwassenen- en jongerenafdelingen hebben de handen in elkaar geslagen, en brengen u drie afzonderlijke stukjes. Gevestigde waarden als Lucien Cleppe en Stefanie Clement delen het podium met jong en beloftevol aanstormend talent onder impuls van Jens De Wulf, Joachim Janssens, Isabel Welvaert en Mike Van Renterghem.

Met hun eigen creatie “Toogallures” brengen de jongeren uit het leven gegrepen taferelen. Vier personages, elk met hun verleden, ontmoeten elkaar aan de bar. Wat volgt is een schermutseling van woorden en confrontaties: nu eens hard, dan weer pijnlijk eerlijk. Jens De Wulf en Joachim Janssens reikten met dit stuk hun jonge acteurs een kader aan dat verder door de spelers zelf werd ingevuld.

Luchtiger wordt het daarna met de avonturen van een brievenbus. Of hebt u zich nog nooit afgevraagd wat er zoal gebeurt als de post in uw bus zich begint te vervelen, en dan maar de vuile en andere was van de eigenaar begint rond te strooien? U kijkt gegarandeerd anders tegen uw post aan als u morgen de bus gaat legen!

De avond wordt afgesloten met de komische eenakter “Een Maleur” van Luc Bodt. Stefanie komt de geboorte aangeven van de boreling van haar zus. Niets bijzonders natuurlijk, tot Staf, de onbeholpen gemeentelijke klusjesman, passeert. Wat zich voor Stefanie aandiende als een simpel bezoekje aan de dienst bevolking, krijgt meteen een heel andere dimensie. Komische situaties, actie, ontreddering en een tikje tragiek, allemaal verwerkt in een half uurtje lachen en plezier.

Flyer Niet Versagen in Team 2019

Gemeentezaal Hansbeke: Hansbekedorp 35

Inkom € 7 (- 16 jaar: € 5)

Info en reservaties: www.nietversagen.be en 0474.61.27.10.